Udarajte snažno kao bivši šampion teške kategorije Deontej Vajlder

Toni Džefris, bivši olimpijski osvajač medalje i profesionalni bokser koji se penzionisao nepobeđen 2012. godine, na regularnoj bazi deli svoju ekspertizu i tajne sporta u svojim video tutorijalima na youtube kanalu, gde uči novajlije sparing tehnikama i tome kako da se na pravi način pripreme za borbe...

U jednom videu, on nudi svoj savet o tome kako povećati efektivnost i snagu udaraca, dok u drugom, bokser se fokusira na to kako da emuliramo neprevaziđenu snagu udarca legendarnog Deontaja Vildera, koji je držao titulu šampiona u teškoj kategoriji od 2015. do 2020. godine.

"Verovatno ne možete udariti jako kao Deontej Vajlder", izjavio je bokser. "Ovo samo znači da je njegova snaga jednostavno neverovatna... Mi svi posedujemo ličnu brzinu i moć udarca u našoj snazi. Postoji nekoliko stvari koje možete poboljšati kako biste povećali svoju snagu udarca koliko odmah."

Prenosite svoju težinu

Ukoliko ne prenosite svoju težinu u udarac, nikada nećete uneti maksimalnu snagu njega. "Deontej Vajlder je dobar u ovome", rekao je Džerfris. "Kada uradi prenos težine u svoj udarac, on zaista radi na tome i uključujue svoju kilažu, a upravo je ovo je jedan od razloga što izvlači maksimum iz svojih udaraca."

Zakoračite u udarac

Još jedan od načina za osiguravanje da vaša kilaža bude uključena u udarac jeste da istupite korakom prilikom istovremenog transfera težine.

Opustite se

"Ukoliko ste opušteni, bićete automatski i brži", dodao je bokser. "Što ste brži, to postajete moćniji. Moja leđa su opuštena, moja ramena su relaksirana, jedino što je stegnuto jeste moja pesnica."

Potpuno ispružite ruku

"Vajlder je odličan u ovome i može nam pokazati kako se pravilno zadauju pravi udarci. Potpuno ekstenzivan, jak udarac pruža dodatnu kinetičku energiju koja se definiše silom na protivnikovom licu."

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group