20-minutni trening za topljenje sala

Predstavljamo vam kratkotrajan, ali intenzivan trening koji će vam omogućiti da sagorite višak kalorija u vašem telu...

Kalorije predstavljaju velikog neprijatelja ogromnog broja ljudi i one su razlog zbog čega imamo višak kilograma i zašto teško mršavimo. Da bismo bili mršaviji i da bismo mogli bolje da izgledamo, potrebno je da trošimo kalorije koje hranom unosimo. Iako unos kalorija možemo smanjiti promenom dijete i unosom manje kaloričnih namirnica, potrebno je da putem fizičkih aktivnost višak kalorija sagorimo i tako oslobodimo telo viška kilograma.

Kao što i sami verovatno znate, najbolje vežbe za eliminaciju kalorija su kardio vežbe koje vas teraju da se znojite i da sagorevate višak masti. Ove vežbe ubrzavaju krvotok, a samim tim i metabolizam, što dovodi do boljeg sagorevanja.

Međutim, kardio vežbe zahtevaju dosta vremena i znaju da budu prilično dosadne, tako da vam danas predstavljamo odličan trening od 20 minuta koji obuhvata sjajne vežbe za topljenje sala i eliminaciju kalorija.

Trening je na Youtube kanalu postavio fitnes trener, Roan Rou, koji nam je detaljno objasnio kako ovaj trening funkcioniše i na koji način se izvodi.

Pogledajte video:

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group