Najbolji kardio trening koji možete raditi kod kuće

Predstavljamo vam 30-minutni HIIT trening koji će vam pomoći da ostanete u formi, čak i kada ste kod kuće...

Ovaj trening sastoji se od nekoliko različitih vežbi koje imaju uticaj na čitavo vaše telo. Ovo je sjajan kardio trening uz pomoć koga ćete aktivirati vaše telo i dobro se umoriti i oznojiti. Pored toga što ćete izgubiti veliki broj kalorija uz pomoć ovog treninga, takođe ćete povećati i snagu i izdržljivost čitavog tela.

Dobra stvar kod ovog treniga jete što on ne zahteva da psoedujete nikakve sprave i opremu, pa će zato biti vrlo koristan svim osobama koje ne vole da psoećčuju tertane i da regularno vežbaju.

Pošto je reč o HIIT treningu, on se bazira na tome da za kratak vremenski period sagorite dovoljan broj kalorija. U većini slučajeva, mršavljenje se postiže tako što duži vremenski period radite neku kardio vežbu umerenim tempom. Veliki broj ljudi na primer trči sat vremena i tako skida kilograme, međutim HIIT trening je osmišljen za ljude koji ne vole da previše vremena gube na ovakvim treninzima.

HIIT trening može trajati od 5 do 35 minuta u zavisnosti od vežbi koje radite. Ono što morate zapamtiti je to da se kod ovog treninga sve vežbe rade najvećim intezitetom. Na ovaj način povećavate sagorevanje kalorija.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group