Trening koji je više zabava nego vežbanje

Ako želite da vežbate i da se istovremeno dobro provedete, onda probajte ovo...

Svakodnevni odlasci u teretanu mogu da postanu dosadni, pogotovo ako stalno ponavljate istu rutinu. Zbog toga nije loše da malo promenite trening i da uradite nešto drugo. Pronašli smo treninge koji su zanimljivi, ali takođe i veoma korisni po vaše telo. Na ovaj način ćete se dobro zabaviti i istovremeno trenirati vaše čitavo telo.

Evo o kojim treninzima je reč:

1. Planinarenje

Avantura, neverovatan pejzaž i čist vazduh su dovoljan razlog da krenete u planinarske avanture. Naravno, planinarenje nije lako, pa budite sigurni da će tokom ovih pohoda biti aktivirano čitavo vaše telo.

2. Plivanje

Plivanje je sport koji direktno utiče na gotovo sve mišiće u vašem telu. Uz pomoć plivanja ćete se opustiti, zabaviti, ali i dobro umoriti. Ako imate mogućnosti i vremena, što češće posećujte bazene.

3. Vožnja bicikla

Ništa nije lepše nego lagana vožnja biciklom po gradu ili pored reke. Ako imate dobru vozačku ekipu, napravite dnevnu avanturu. Zabavićete se,ali i dobro umoriti.

4. Penjanje po kamenju

Ovo je sport koji je fizički najzahtevniji, ali je takođe i najzabavnij. Veštačke stene i kamenje omogućiće vam da se osećate kao Tarzan, a vaši mišići biće pod veliki naporom, pa ćete imati zaista dobar trening.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group