V TRBUŠNJACI – vežba za stomak koja donosi rezultate

Trbušnjaci su definitifno najpopularnija, ali i najdosadnija vežba. Međutim, ova vežba za trbušne mišiće postiže najbolje efekte.

Želja za čvrstim i izdefinisanim stomakom je razlog mnogih muškaraca zbog kojeg počinju da treniraju i da posećuju teretanu. Ne kažemo da svi moraju da imaju pločice, ali se slažemo da pivski stomak nije nikome privlačan. Vežbe za trbušne mišiće često znaju da budu vrlo dosadne i zahtevaju dosta vremena od vas. Potrebno je izdvojiti dosta vremena svakog dana kako biste počeli da primećujete rezulate.

Mi smo odlučili da vam predstavimo vežbu koja pogaća gotovo sve mišiće stomaka i vrlo je zahtevna i teška, ali će vam malo ubrzati proces. U početku vam neće biti lako, ali kako budete napredovali, moćićete da uradite mnogo više trbušnjaka ovog tipa i tako da ojačate, ali i da ulepšate vaš stomak.

V trbušnjaci se rade na sledeći način:

Lezite na leđa i ispužite noge i ruke. Ruke treba da vam idu iza glave. Sa ispruženim nogama i rukama savijajte se u kukovima i glavu gurajte ka kolenima. Kada završite savijanje, vratite se u početan položaj i ponavljajte postupak.

Ako želite da pojačate intenzitet vežbe, trudite se da vam noge i ruke ne dodiruju zemlju. Vežba će vam biti još teža, ali će vam takođe doneti još bolje rezultate.

Pogledajte klip kako bi videli kako se pravilno radi ova vežba.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group