„Napumpajte“ ruke za 10 minuta

Evo sjajnog načina da napumpate ruke za kratak vremenski period...

Kada kažemo „napumpati“ mislimo na povećanje mišića ruku koji se posle određenog treninga povećaju. Muškarci ovo često rade kako bi u željenom trenutku postigli željeni izgled. Pored toga što će vam ovaj trening povećati ruke za određeni vremenski period, on će vam omogućiti da vaše ruke razvijete i dodatno ojačate.

Predstavićemo vam dve vežbe koje treba da radite ako želite da u trenutku povećate izgled vaših ruku. Kao što verovatno znate, posle određenih vežbi, mišići ruku ostanu uvećani određeni period. Ovo možete iskoristiti ako želite da impresionirate nekoga. Međutim, ove vežbe nisu samo za trenutno povećanje. Ovaj trening je vrlo koristan i ima veliki uticaj na biceps i triceps vaših ruku.

Pošto su ovo vežbe koje se ne rade tako često, vašim mišićima će posebno prijati. Vremenom, mišići se priviknu na određene vežbe koje više ni ne utiču na muskulaturu. Zbog toga su ove vežbe vrlo korisne. Sigurni smo da ih ne radite tako često, pa je to još jedan razlog više zbog koga treba da ih ubacite u svoj trening režim.

Trening se sastoji od dve vežbe: razvlačenje elastične trake i triceps vežbe sa ruskim zvonom

Uzmite elastičnu traku stanite na nju i rukama je razvlačite tako da radite klasičnu biceps vežbu. Uradite što više ponavljanja za 40 sekundi, a onda napravite pauzu od 20 sekundi. Zatim uzmite rusko zvono i postavite ga iza glave. Rukama podižite zvono iznad vaše glave kako bi aktivirali vaš triceps koji je i najodgovorniji za veliki izgled ruke. Uradite maksimum ponavljanja za 40 sekundi, a onda ponovo napravite odmor od 20 sekundi.

Uradite 5 ovakvih ponavljanja i imaćete veće ruke nego što ste počeli. Naravno, za dugotrajniji efekat, potrudite se da ove vežbe uključite u redovan trening.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group