4 vežbe za ogromne bicepse

Ako želite da povećate vaše ruke, onda su ovo vežbe koje morate raditi...

Svi muškarci žele da imaju veće i snažnije ruke, jer tako deluju muževnije i atraktivnije. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih su vežbe za ruke jedne od najpopularnijih vežbi u teretanama. Mi smo odlučili da vam pomognemo u vašoj misiji da imate veće i snažnije ruke, pa vam predstavljamo 4 vežbe za ogromne bicepse.

1. Podizanje bućice sa kosog benča (jednom rukom)

Namestite benč pod uglom od 45 stepeni, a zatim stavite ruku na njega tako da vaš lakat bude oslonjen na benč. Podesite težinu bućice tako da uradite 6-8 ponavljanja. Uradite 3-4 ovakva seta i između njih se odmorite 15-20 sekundi.

2. Razvlačenje sajle

Stanite na sajlu sa obe noge i razvlačite sajlu rukama ka sebi. Laktovi treba da su vam usmereni ka podu i samo vaše podlaktice trebaju da se pomeraju prema vašim grudima. Laktove priljubite uz rebra i trudite se da ih ne pomerate. Uradite 25-30 ponavljanja u 3-4 seta. Između setova se odmorite 15-20 sekundi.

3. Podizanje bućica sa kosog benča (sa obe ruke)

Lezite na kosi benč i nadlaktice oslonite na njega. Podižite bućice ka grudima tako što ćete samo podizati podlaktice. Uradite 6-8 ponavljanja u 3-4 seta i odmarajte se 15-20 sekundi između setova.

4. Uspravno podizanje bućica

Bućice okrenite tako da su širi delovi okrenuti ka podu i plafonu. laktove priljubite uz rebra, a zatim podižite bućice ka grudima. Uradite 6-8 ponavljanja u 3-4 seta i odmarajte se 15-20 sekundi između setova.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group