Kevin Hart predstavlja svoj napredak u pripremama za Borderlands naslov

Glumac i komičar Kevin Hart postavio je nekoliko novih fotografija sa svog poslednjeg treninga za ruke putem Instagram platforme, predstavljajući rezultate svog režima, uključujući i veoma impresivno definisane grudi i bicepse, vežbajući sa parom tegova od četrdeset kilograma...

Njegovu prvu objavu koja je bila puna naboja i opisa trenažnih procesa, ispratila je nešto opuštenija, na kojoj Hart može biti viđen kako uživa na plaži i dalje bez majice, naravno. Hart je i ranije govorio o velikoj ulozi koju fitnes ima u njegovom žiotu, oduvek održavajući jaku, mišićavu fiziku, konstantno pokušavajući da popravi svoje performanse, dok je bio primoran da promeni svoj sistem vežbanja nakon saobraćajne nesreće koju je imao pre dve godine.

Od te tačke, vežbanje je postalo daleko više od običnog održavanja fizičke spreme, jer su traninzi za Harta fizikalna rehabilitacija i pružili su mu dodatnu tačku fokusa tokom veoma sporog i bolnog oporavka. "Ne pokušavam da se vratim tamo gde sam bio pre, jednostavno želim biti bolji nego pre", izjavio je glumac Men's Health publikaciji. "Ovo je bilo vaskrsenje. Smatram da je to najbolji način za opisati čitavo stanje."

Slobodno možemo reći da je Kevin uspeo da se vrati u punom sjaju, dok je njegov rigorozni trenažni proces nastao zbog potreba nabacivanja dodatne mišićne mase radi uloge Rolanda, nagruvanog lika iz Borderlands naslova, predstojećeg filma baziranog na popularnoj gejming franšizi. Kao što smo to ranije naveli, kako bi dostigao formu vojnika, Hart je krenuo da vežba više nego ikada pre, uključujući u svoje rutine i treninge sa Mornaričkim Fokama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real)

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group