Najbolje vežbe istezanja koje možete raditi svaki dan

Ove vežbe će vam pomoći da pregurate teške i naporne radne dane...

Mi smo odlučili da vam pomognemo i da vam predstavimo vežbe koje će vam pomoći da dan dočekate u sjajnoj fizičkoj formi. Dakle, zašto je istezanje korisno?

Pre svega, uz pomoć istezanja razbuđujemo telo na mnogo bolji način. Verovatno sami znate da kada ujutru ustanete iz kreveta, osećate neki bol ili nelagodnost u vašim udovima i zglobovima. To je znak da morate da se „razmrdate“.

Istezanje upravo služi za to, da se pravilno razmrdate i pokrenete vaše telo. Pogledajte samo životinje. Prvo što one urade kada se probude je istezanje.

Mi ćemo vam predstaviti nekoliko ralzičitih vežbi istezanja koje će vam pomoći da istegnete različite mišiće. Ne morate sve vežbe raditi svakog dana. Jednostavno uradite vežbu koja će vam pomoći da istegnete mišić koji vas boli.

Svaka od ovih vežba utiče na određenu grupu mišića, pa ako ih budete pravilno i svakodnevno radili, biće vam mnogo bolje i dan će vam biti mnogo lakši i lepši.

Vežbe su vrlo jednostavne, pa će vam slike biti dovoljne ds shvatite o čemu se radi.

Pogledajte galeriju gde ćete moći da vidite mnogobrojne vežbe koje će vam pomoći da aktivirate i istegnete različite grupe mišića.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group