Povećajte leđnu lepezu za samo 4 minuta

Ako želite veća leđa i lepezu koja će da izgledaju kao krila, onda ovaj trening radite svaki dan...

Leđna lepeza ili latisimus dorsi su veliki mišići na leđima koji zahtevaju dosta vremena i rada. Ali ako se ovi mišići pravilno aktiviraju i opterete, mogu se dosta povećati.

Mi ćemo vam predstaviti trening od 4 minuta koji će vam pomoći da svaki dan aktivirate vaše latisimus dorsi mišiće i tako povećate svoj fizički izgled.

Za ovaj trening vam je potrebno vratilo i ništa više. Trening možete raditi u svom domu, teretani ili u parku, bitno je samo da imate šipku na kojoj ćete raditi zgibove.

Prva dva minuta ćete uraditi što više zgibova. Trudite se da se odmarate što manje i da za period od 2 minuta uradite dosta ponavljanja. Kada prođu dva minuta, malo se odmorite a zatim jedan minut radite negativne zgibove. Njih radite tako što skočite i podignete bradu iznad šipke, a onda se što sporije spuštate ka zemlji. Kada ste i to završili, onda još jedan minut radite zgibove i uradite što više ponavljanja.

Ovih 4 minuta će vas dobro umoriti, ali to će biti sjajan način da aktivirate i povećate vašu lepezu. Ovaj trening vam neće oduzeti mnogo vremena pa ga možete raditi svakodnevno.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group