Sagorite 346 kalorija za 13 minuta

Ovaj trening će vam pomoći da sagorite kalorije u kratkom vremenskom roku...

Ako želite da ubrzate proces mršavljenja, a ne želite da trčite, onda je ovo trening za vas. Univerzitet u Severnoj Dakoti je sproveo istraživanje koje je utvrdilo koji to trening sagoreva najviše kalorija za najkraće vreme.

Trening koji ćemo vam predstaviti toliko je efikasan da su ispitanici za samo 13 minuta izgubili 346 kalorija. Kada se to uporedi sa desetominutnim trčanjem, rezultat je duplo bolji. Muškarci koji su trčali 10 minuta izgubili su 156 kalorija, što se ne može uporediti sa ovim treningom.

Dakle o kakvom je treningu reč. Ovaj trening sastoji se od 6 različitih vežbi koje ćete raditi u nekoliko setova. Trening se radi 13 minuta, ali verujte nam na reč da će vas tih 13 minuta veoma umoriti.

Vežbe koje ćete raditi su :

1. Bench press

 

2. Bent-over row

 

3. Bicep curl

 

4. Lying triceps extension

 

5. Leg extension

 

6. Lying leg curl

 

Svaku vežbu ćete raditi 30 sekundi i potrudite se da uradite što više ponavljanja. To će biti jedan set. Svaku vežbu radite po 3 seta. Od maksimalne težine koju možete da podignete sa tegovima, smanjite 50 posto i tu težinu koristite u ovim vežbama. Dakle ako iz benča dižete 100 kilograma, težinu smanjite na 50 i ponovite što više puta. Ako tricepsom najviše podižete 30 kilograma, težinu smanjite na 15 kilograma i uraite što više ponavljanja.

Ovaj princip primenite za sve vežbe na ovoj listi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group