Trening sa vijačom koji će vam pomoći da sagorite 700 kalorija

Ovo je sjajan kardio trening koji će vam omogućiti da za kraći vremenski period dođete do željene linije i kilaže...

Ako imate vijaču kod kuće, onda će vam ovaj trening i te kako značiti, jer će vas za samo 10 minuta toliko preznojiti i umoriti da nećete znati gde ste. Dugotrajni boravak u kući počeo je na sve nas da utiče psihološki, ali i fizički. Svi smo primetili da smo manje pokretni, da nas kosti i mišići bole i da nam fali kretanje.

Zbog toga mnogi od nas pronalaze načine da treniraju u svojim kućama i da se na taj način fizički aktiviraju. Mi smo odlučili da vam malo pomognemo i predstavili smo vam tokom nekoliko nedelja mnoštvo različitih trening rutina koje će vam omogućiti da održite vašu formu i kondiciju.

Ovoga puta pronašli smo i fenomenalni  kardio trening koji se radi pomoću vijače i koji će vam omogućiti da tonirate vaše telo. Trening se sastoji od kardio vežbi koje su pomežane sa vežbama koje se rade sa vijačom, pa zato pažljivo pogledajte klip i pokušajte da ponovite sve vežbe.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group