Ubitačan trening za stomak: RUSKI OKRET

Više slika

Više slika

Dolazi vreme slava, a ova vežba će vam pomoći da vaš stomak držite pod kontrolom...

Znamo da su trbušnjaci uvek dosadni i naporni, ali sada vam predstavljamo jednu vežbu koju sigurno nikada niste radili. Vežba koju ćete raditi se zove RUSKI OKRET i ima veliki uticaj na gornje,centralne i donje delove vašeg stomaka. Pored stomaka, ova vežba utiče i na stabilnost i snagu vašeg čitavog tela.

Sedite na pod i blago savite noge u kolenima. Vaše pete treba jedva da dodiruju zemlju, a prsti moraju biti usmereni ka gore. Ruke moraju biti ispružene tokom cele vežbe, a leđa blago nagnuta pozadi, tako da torso u odnosu na noge pravi tup ugao.

Iz ovog položaja rotirajte vaš torzo i vaše ruke u levu i desnu stranu što više možete. Videćete da vežba nije laka i da će stomak odmah početi da vas boli. Tačno ćete osetiti koji mišići vašeg stomaka rade. Uradite što više rotacija i tako odrediet težinu treninga koja vama odgovara.

  • Početnici bi trebalo da urade 3 seta po 10 ponavljanja
  • Oni sa boljom kondicijom treba da urade 4 seta po 15 ponavljanja
  • Oni koji su u odličnoj formi treba da urade 5 setova po 25 ponavljanja

Ako želite da  ovaj trening učinite ubitačnim za vaš stomak, onda podignite vaše noge od zemlje i radite vežbu tako da vam pete budu samo nekoliko centimetara odvojene od poda. VIdećete da ćete jedva izdržati.

V.P.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group