Edi Halov sin sa deset godina podiže kilaže koje većini odraslih donose probleme

On možda jeste jedan od najsnažnijih ljudi na svetu, ali Edi Hal već poseduje ozbiljnu konkurenciju u vidu svog desetogodišnjeg sina Maksimusa...

Mladi atleta je na svom YouTube kanalu podelio snimak na kome možemo videti njega i njegovog poznatog oca kako dižu tegove zajedno, međutim, ono što je najčudnije jeste što ovaj klinja već podiže više od većine odraslih. Uprkos tome, Hal nikako nije olakšao svom sinu, dodajući mu rigoroznu rutinu kako bi mogao da je ponavlja na ravnoj i kosoj klupi, a da mu se pritom ne pokvari frizura.  

Iako bi na Halov predlog većina odraslih pobegla glavom bez obzira, mlađani Maksimilijan deluje kao spreman da se prihvati izazova i poboljša svoje performanse na benču. Čak i zagrevanje ovog deteta deluje intenzivno, sa desetominutnim treningom sa šipkom od dvadeset kilograma, koju podiže naizgled bez preteranog napora. Menjajući standardnu šipku sa 40 kilograma tegova, ovaj desetogodišnjak nastavlja svoj trening pod budnim očevim okom.

Iako se Maksimus prilično borio kako bi zadržao stabilnost u pojedinim trenucima, ipak je stisnuo zube i odradio pet ponavljanja pre nego što mu je otac pritekao u pomoć. Konstantno bdivši nad njim, bodibilder je svog sina podsećao na njegovu formu i sa ponosom posmatrao kako kompletira svoje finalno ponavljanje.

Hal je bio veoma impresioniran Herkulovskim naporima svog sina, koji su više nego impresivni kada se u obzir uzmu njegove godine. Strongmen je zatim pozvao svog kamermana kako bi ovaj pokušao da podigne istu težinu, dokazavši koliko je ona komplikovana za većinu ljudi. Iako je ovaj čovek svojevoljno učestvovao, on je jedva podneo činjenicu da se toliko mučio nakon svog prvog ponavljanja, ispuštajući snažan uzdah tokom spuštanja šipke.

Kamerman je delovao još nervoznije kada je saznao da mora ponoviti isto još pet puta, zapomažući dok ga je Hal driblao svojim rimom na ravnoj klupi. Olakšanje koje je osetio kada je završio sa presom jasno je vidljivo na kamermanovom licu.

Iako je još uvek u osnovnoj školi, Maksimilijan polako dobija telesnu strukturu svog oca snagatora i bodibildera. On je regularan na Halovom Instagram nalogu, dok ovaj dečak već želi da jednoga dana bude najsnažniji čovek na planeti baš kao što je i njegov tata bio.

N.Đ.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group